SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tvåa i serien!
2017-10-10 16:15

Efter en stark avslutning slutade vi tvåa i division 8, vi hamnade i bra serie där vi i stort sett bara hade jämna matcher. De lagen vi hade svårast för var Brämhult och Redväg där endast lyckades ta en poäng av vardera laget.

Efter en fjärdeplats inför sommaruppehållet, så vi lyfte oss under hösten.

Vi har utvecklats mycket under året och spelar stundtals riktigt bra fotboll och jobbar för varandra, väldigt starkt jobbat killar och Alma.


Spännande säsongsavslutning
2017-10-01 19:46
Nöjda spelare efter en säkrad andraplats i serien!

Vi hade säsongsavslutning på lördags eftermiddagen i ett härligt höstväder.

Det var ganska mycket som stod på spel då vi möte Dalsjöfors som låg strax efter oss i serien, så vinst eller oavgjort skulle ge oss en andraplats i serien.

Tyvärr fick vi tre återbud så vi hade endast en avbytare till förfogande.


LIF - Dalsjöfors 2-2 (2-0)

Det var en välspelad och jämn match där vi bytte chanser med varandra.

Vi var dock lite effektivare och Ture slog en perfekt hörna som Axel nickade i mål.

Strax efter jagar Axel efter bollen vilket leder till att Dalsjöfors målvakt och försvarspelare krockar vilket gör att Wille får bollen och behärskat placerar den i öppet mål. Detta gör att vi går till halvtidsvila med en 2-0 ledning.

Andra halvlek ser ut som första men här är det Dalsjöfors som är effektivare och gör 2-1 ganska tidigt och sätter sen 2-2 med 10 minuter kvar. Vi fortätter att byta chanser med varandra där vi bland annat har ett Ribb och ett stolpskott. Men det blev inga mer mål i matchen så vi säkrade andra platsen och Dalsjöfors tredjeplatsen. Så det var två nöjda lag och oavgjort var helt rättvist.


Laget:

William

Mousa, Abbe, Filip

Ture, Mohammed, Ali

Axel, Wille, Neo

Stark andra halvlek
2017-09-25 16:50
Nöjda men trötta killar efter en bra andra halvlek.

Vi var i Svenljunga igår och spelade match i solskenet vilket varit ovanligt denna hösten.


Svenljunga - Limmared 3-5 (2-1, 1-4)


Vi började ganska bra och fick in 0-1 ganska omgående där Axel frispelar Filip som kan trycka in 0-1. Tyvärr slutar vi att ta hemjobbet och löpningarna utan boll och inom en två minuters period har Svenljunga vänt matchen hel rättvist till 2-1 vilket står sig första halvleken ut. Det var en tungsprungen och hal plan som resulterade i mycket halkningar.

I andra går vi in och tar tag i taktpinnen direkt och tar löpningarna utan boll. William slår ett inlägg som Axel får med sig och blir helt fri med målvakten och sätter 2-2. Sen gör Filip två identiska nickmål på hörnor från Ture, man behöver inte vara längst för att göra mål på hörnor utan det är viktigare att stå rätt. Sen slår William in en frispark som målvakten inte klarar att hålla, så vi har en 2-5 ledning med en kvart kvar. Svenljunga pressar på och får in ett mål men närmare kommer de inte. Så i och med seger säkrade vi minst en tredjeplats i serien.

Bra av hela laget men extra plus till Melker som räddar oss i första halvleken när vi inte tar vårt hem jobb och till Filip som gör ett hattrick.


Laget:

Erik

Madi, Melker, Mousa

Filip (3m), William (1m,1a), Ture (2a), Ali

Qusai, Daniel, Axel (1m,1a)

Målrikt i gyttjan
2017-09-20 17:00
Trötta och blöta killar efter en match på en leråker!

Vi spelade en 7 manna match igår på Glasvallens C-plan och efter senaste veckans regnande var den mer som en gyttjepöl.


LIF - Dalsjöfors 8 - 7

Det började med att Filip doppade sig Gyttjebadet i mitten och Dalsjöfors gjorde två snabba mål. Vi spelade upp oss gjorde ett par mål samtidigt som Dalsjöfors gjorde ett, sen satte Gbril ett till och fullbordade sitt hattrick. Efter att vi tog ledningen med 4-3 släppte vi inte den på hela matchen, men det blev onödigt jämt på slutet där vi släpper upp dem efter en tre måls ledning.

Det är bara att konstatera att anfall inte alltid är bästa försvar, då Dalsjöfors kontrade in i stort sett alla sina mål. Trots att vi gjorde 8 mål borde vi nog gjort något ytterligare på alla chanser vi hade, men som sagt var det var extremt svårspelat.


Laget,

Axel (3a), Neo

Daniel (1m), Ture (2m,1a), Filip (2a), Emil (1m)

Gbril (3m), Sean


Oavgjort mot seriesegrarna
2017-09-14 16:24
Nöjda killar i omklädningsrummet efter en riktigt bra insats, kunde inte ta någon bild på plan då det regnade hela tiden.

Vi mötte Brämhult igår på Glasvallen i regnet, de har inte tappat en poäng på hela året så det var klara ledare av vår serie.


LIF - Brämhult 3-3

Det var vår helt klart bästa match för året där vi faktiskt har de flesta målchanserna i första halvlek, men Brämhult gör ändå 0-1 på hörna och 0-2 på en kontring. Vi hade väldigt många hörnor men vi står för långt fram med laget när hörnan slås, detta är något vi skall ta på träningen idag. Så 0-2 står sig till halvtid, där vi pratar om att fortsätta vårt spel och våga utmana.

Andra halvlek är lika välspelad av båda lagen så det var en riktigt trevlig match att stå vid sidan om att titta på. Abbe gör en soloräd från egen planhalva och får hjälp av Axel och William som springer på kanter och ger han passningsalternativ, detta gör att försvararna inte vågar gå på och han sätter 1-2. Vi fortsätter jobba på och Mosa slår ett inlägg till Mohamed som nickar in bollen via stolpen från långt håll. Vi fortsätter att trycka på och Mohammed sätter 3-2 efter väggspel med Abbe. Tyvärr släpper vi in ett baklängesmål med 5 minuter kvar vilket gör att slutresultatet blir 3-3. Men som ledare är vi väldigt nöjda då det var vår klar bästa match under året. Plus till hela laget som gör en fantastisk match men ett extra plus till Melker som gör en stabil insats som mittback.


Får passa på att gratulera Brämhult till seriesegern, ett väldigt välorganiserat lag som spelar enkelt med få tillslag.


Laget:

Erik

Filip, Madi, Melker, Mosa

Axel, Ture, Abbe, William

Mohammed, Ali, Wille

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Limmareds Idrottsförening, 27/02 10:29 
Limmareds Idrottsförening, 23/02 18:59 
Limmareds Idrottsförening, 23/12 20:11 
Limmareds Idrottsförening, 28/11 06:19 
Limmareds Idrottsförening, 19/11 21:24 
Limmareds Idrottsförening, 01/10 19:47 
 
Våra Sponsorer
Annonser