Limmareds IF F15

Vi är 21 tjejer födda 06-08 som i år kommer att spela 11 manna och vi kommer även att delta i Gothia Cup.

Landskamp
2022-04-13 17:53

Vi var inne i göteborg igår och hjälpte damlandslaget att ta sig till VM!

Samtidigt kände vi ledare på hur det var att ta hand om tjejerna i Göteborg, inför Gothia cup i sommar.

Det kommer nog att gå bra de skötte sig exemplariskt och vi får väl passa på att tacka Limmareds Buss för de extra rundturen i Göteborg.

Lassabollen
2022-04-05 18:12
Nöjda tjejer efter urladdningen mot HUS.

Vi var på Lassabollen i lördags det var som vanligt kallt och blåsigt på lassalyckan. Vi spelade tre matcher förlorade två och vann en så det var en bra blandning och vi lärde oss mycket.

LIF-Toarpsalliansen 1-3

Jämn match där Toarpsalliansen var lite effektivare än oss framför mål.

LIF-Derby 1-3

Även här en jämn match och vi borde fått i några bollar på alla våra hörnor.

LIF- HUS 8-0

Här lossnade det rejält och då fick lite mer tid på oss än de tidigare matcherna kunde vi komma till många bra lägen.

Vi har även spelat två träningsmatcher innan Lassabollen.

LIF-Gislaved 0-8

Här fick vi en lektion hur man skall spela boll de seplade ut oss rejält i första halvlek, det blev betydligt bättre i andra där vi både hade ribträff och ett par frilägen. Men det är bara att tacka för lektionen och går man in och tittar har de vunnit mot AIK, Djurgården MFF och troligtvis är de bland topp 5 i Sverige.

LIF-Smålandsstenar 0-2

En jämn match men vi lyckas inte få in bollen i målet vi hade någon ribbträff och några farliga hörnor men närmare än så kom vi inte.

Men på det hela taget en bra match mot ett bra motsånd.

Första 11 manna matchen
2022-03-17 18:15
Nöjda tjejer efter sin första 11 manna match.

Vi var på ett kylslaget Lassalyckan igår och möte UIFK i vår första 11 manna match. Det var en lite trevande start men snart hittatde vi vår positioner och fick till ett hysat spel med en hel del djupledsbollar som vi pratade om innan matchen. Vi gör 0-1 genom Signe på assist genom Hadia och 0-2 görs av Naijlaa med assist av Agnes. Sen tappar vi fokus och UIFK både reducerar och kvitterar inom loppet av 3 minuter, vilket står sig till halvtid.

Det vi pratar om i halvtid är att vi måste gå in tätare på UIFK och inte låta dem vända upp med bollen detta tillsamman med att vi fortsätter vårt goda anfallsspel gör att vi avgår med segern. Det är Signe och Naijlaa som gör varsit mål till med assist av Maja och Linn.

En väl genomfört första match mot ett bra motsånd nu väntar nästa match redan på söndag mot Gislaved.

Även bra avslutning i Vårgårdaserien
2021-10-03 18:55
Nöjda men blöta tjejer efter 2-1 vinst mot Frisco!

Igår spelade vi vår sista match i Vårgårdaserien mot Frisco hemma på Glasvallen på en regntung plan.

Vi gjorde en riktigt bra match mot ett duktigt Frisco som tog ledningen i första men sen vände vi andra halv lek med två snygga mål där vi kommer igenom på kanten och slår bollen snett inåt bakåt. Målen gjordes av Maja och Signe med asssits från Hadia och Alva. Vi är stabila i försvaret över hela planen matche igenom vilket gör att vi avgår med segern med 2-1.

Även detta har varit en jämn serie där vi vinner fyra matcher spelar två oavgjorda och förlorar två och alltid roligt att möta nya lag.

Vi avslutar utomhussäsongen nästa helg med att testa på att spela 11 manna mot UIFK på Glasvallen. Redan denna veckan drar vi igång med inomhusträningarna i Idrottshallen i Limmared.

Bra avslutning i Boråsserien
2021-09-27 18:05
Nöjda tjejer efter 6-0 seger mot UIFK

Vi var i Ulricehamn för vår sista match i Borås serien och gjorde en riktigt bra match där vi avgick med segern 6-0.

Det har varit en bra serie där vi blandar vinster med förluster och hamnar till slut på övre halvan, så det har varit många jämna och roliga matcher.

Det har varit en intensiv höst då vi varit med i två serier för att alla skall få spela minst en match i veckan.

Denna vecka avslutar vi även Vårgårda serien med hemmamatch på lördag mot Frisco, även denna serien har bjudit på jämna matcher.

Riktigt bra jobbat tjejer.