SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lassacupen 2015
2015-04-19 22:25

På söndagsmorgonen begav sig en karavan på 11 bilar norrut till Åsundens pärla och UIFK:s fantastiska anläggning på Lassalyckan, nog talat om vårt miljötänk i Limmared utan istället om det härliga engagemang som finns i  och omkring vårt fotbollsgäng! :-)

Vi startade vår 6 matcher långa resa med att möta Sjömarkens IF där vi startade matchen mycket bra och stod upp väl i 15 min då vi hade 1-1 efter att Eric gjort flera svettiga räddningar, sedan orkade vi inte riktigt stå emot Sjömarken utan förlorade till slut med 1-5.

Direkt efter att vi tackat motståndare och domare för matchen var det raska steg från plan C upp till plan A för att ta oss an nästa tuffa Boråslag, Brämhult IK.

Också detta var ett duktigt lag som vi fick se oss besegrade med 0-6 efter att ha kämpat mycket tappert hela matchen.

När vi sedan fick oss en välförtjänt vila innan tredje matchen kom vi ut rejält taggade mot UIFK blå och vi lyckades ta vår första seger för dagen med 3-0 där vi gör en mycket bra match och börjar hitta våra positioner och har flera bra kombinationer som gör att målen trillar in och att vi är stabila bakåt.

När vi sedan har fått i oss lite hamburgare och korv syns det att vi är riktigt på gång i dagens fjärde match som spelas mot Gnosjö, kanske dagens bästa match där vi har flera bra lägen i matchen då vi spelar oss fram bra på kanterna och fyller på med hela laget, dock möter vi ett väldigt bra lag som också smäller in långskott som fäller oss och vi förlorar matchen med 0-2.

Matchen mot Tvärred/Vegby blir en lite tuffare historia där vi fokuserar lite för mycket på vad motståndarna gör och de får oss (och även vissa föräldrar) ur balans och vi kommer inte upp i rätt nivå och har svårt med våra positioner och förlorar matchen med 1-3.

Dagens sista kamp blir en fin avslutning på dagen då vi vinner mot UIFK svart med 3-0 där vi återigen hittar det vägvinnande spelet och har flera fina passningar till varandra.

Avslutningsvis vill vi tacka alla som gjorde denna dagen till en mycket rolig dag och ta med oss alla de bra saker vi gjorde till kommande träningar och matcher.

Och tack till alla föräldrar som är med och stöttar och hjälper till!!


Johan och Peter


 
Våra Sponsorer
Annonser