Limmareds IF P13 lag säsongen 2017
Vi tränar i alla väder!

Här kommer vi att informera om vad som händer med P13 laget.

Laget består av 21 spelare i åldrarna 11-13 år.

Vi som är ledare för laget är:

 
Ronny Josefsson    tele 78211, 070-5878211

Johan Gustavsson  tele 71518, 070-6780416

Jimmy Carlsson      tele 073-8383474

Målrikt i gyttjan
2017-09-20 17:00
Trötta och blöta killar efter en match på en leråker!

Vi spelade en 7 manna match igår på Glasvallens C-plan och efter senaste veckans regnande var den mer som en gyttjepöl.


LIF - Dalsjöfors 8 - 7

Det började med att Filip doppade sig Gyttjebadet i mitten och Dalsjöfors gjorde två snabba mål. Vi spelade upp oss gjorde ett par mål samtidigt som Dalsjöfors gjorde ett, sen satte Gbril ett till och fullbordade sitt hattrick. Efter att vi tog ledningen med 4-3 släppte vi inte den på hela matchen, men det blev onödigt jämt på slutet där vi släpper upp dem efter en tre måls ledning.

Det är bara att konstatera att anfall inte alltid är bästa försvar, då Dalsjöfors kontrade in i stort sett alla sina mål. Trots att vi gjorde 8 mål borde vi nog gjort något ytterligare på alla chanser vi hade, men som sagt var det var extremt svårspelat.


Laget,

Axel (3a), Neo

Daniel (1m), Ture (2m,1a), Filip (2a), Emil (1m)

Gbril (3m), Sean


Oavgjort mot seriesegrarna
2017-09-14 16:24
Nöjda killar i omklädningsrummet efter en riktigt bra insats, kunde inte ta någon bild på plan då det regnade hela tiden.

Vi mötte Brämhult igår på Glasvallen i regnet, de har inte tappat en poäng på hela året så det var klara ledare av vår serie.


LIF - Brämhult 3-3

Det var vår helt klart bästa match för året där vi faktiskt har de flesta målchanserna i första halvlek, men Brämhult gör ändå 0-1 på hörna och 0-2 på en kontring. Vi hade väldigt många hörnor men vi står för långt fram med laget när hörnan slås, detta är något vi skall ta på träningen idag. Så 0-2 står sig till halvtid, där vi pratar om att fortsätta vårt spel och våga utmana.

Andra halvlek är lika välspelad av båda lagen så det var en riktigt trevlig match att stå vid sidan om att titta på. Abbe gör en soloräd från egen planhalva och får hjälp av Axel och William som springer på kanter och ger han passningsalternativ, detta gör att försvararna inte vågar gå på och han sätter 1-2. Vi fortsätter jobba på och Mosa slår ett inlägg till Mohamed som nickar in bollen via stolpen från långt håll. Vi fortsätter att trycka på och Mohammed sätter 3-2 efter väggspel med Abbe. Tyvärr släpper vi in ett baklängesmål med 5 minuter kvar vilket gör att slutresultatet blir 3-3. Men som ledare är vi väldigt nöjda då det var vår klar bästa match under året. Plus till hela laget som gör en fantastisk match men ett extra plus till Melker som gör en stabil insats som mittback.


Får passa på att gratulera Brämhult till seriesegern, ett väldigt välorganiserat lag som spelar enkelt med få tillslag.


Laget:

Erik

Filip, Madi, Melker, Mosa

Axel, Ture, Abbe, William

Mohammed, Ali, Wille

Dubbla möten med UIFK
2017-09-13 16:17
Vi har spelat två 7 manna matcher mot UIFK en i söndags och en igår tisdags, det var två väldigt jämna matcher. Vi förlorade båda matcherna 3-6 och 4-5 men vi vann trots det två halvlekar vilket får ses som positivt. Den bästa halvleken gjorde vi i gårdagens match då vi låg under med 2-4 i halvtid. Vi pratade mycket om att många i laget inte går in med kroppen utan bara sticker in foten och petar lite. Så i andra halvlek tuffar vi till oss och spelar riktigt bra vilket gör att vi kan vinna halvleken med 2-1. Det är dessa matcher som gör att vi utvecklas som spelare, när vi ser våra brister och gör något åt dem. Bra jobbat killar!
Bra andra halvlek
2017-09-12 16:40
Nöjda killar efter en väl genomförd match.

Vi var i Dalstorp i går kväll för spel i division 8 vi startade matchen klockan 19,00 så i slutet spelade vi i elljus, hösten är här!


LIF - Dalstorp 5-1

Det var en jämn första halvlek där vi ägde det mesta av spelet men att svårt att få till bra avslut. Vi gör dock 1-0 på en hörna som Axel slår in och Mosa nickar in vid bortre stolpen.  Det var mycket utsparkar från målvakterna då det var en relativt kort plan. men detta bemästrade våran baklinje riktigt bra då man faller i rätt tid plus att alla tre är riktigt snabba. 1-0 står sig halvleken ut det vi pratar om i halvtid är att använda kanterna mer och löpa mer utan boll. Vi följer planen och det öppnar upp spelet på ett helt nytt sätt där Axel och Ture rinner igenom på kanterna gång på gång. Det resulterat i att Axel jobbar fram en straff som Ture säkert stänker in i mål. Sen står Emil för två assist först fram till Ture sen till William. Vi avslutar med att Axel skjuter ett skott som William skjuter in returen på. Vi har i övrigt många väldigt bra lägen där bollen kommer in från våra kant löpare så vi borde nog ha gjort ytterligare något mål.

På det hela taget en bra match med stabilt förvarsspel och rörligt anfallsspel.


Laget,

Erik

Filip, Melker, Madi

Axel, William, Ture

Ali, Wille, Mosa, Emil

Två hemmamatcher på två dagar
2017-08-31 16:08

Vi spelade två matcher en i tisdags och en i onsdags och hade endast två spelare som dubblerade, så vi har en stor trupp att förfoga över.

I tisdags möte vi Timmele i Division 10 alltså 7-manna och i onsdags möte vi Gällstad i division 8 alltså 9-manna.


LIF - Timmele 3-5

Trots en förlust var detta ett fall framåt då vi hade två stora förluster i bagaget. Vi tappar in ett mål i stort sett direkt, sen lyfter vi spelet och tar jobbet. Vi gör en riktigt bra andra period och leder med 3-1. Men Timmele som kom med ett betydlig starkare lag än vi mötte i våras lyckas vända matchen de sista minuterna. Men som sagt var ändå ett steg i rätt riktning där vi tar jobbet för varandra.


Laget:

Felix

Neo, Loai, Emil

Bilal, Daniel (1m), Liston (1a), Axel (1m,1a), Adil, Max

Sean, Gbril (1m)LIF - Gällstad

Vi gör här en riktigt bra match och spelar ut hela registret och gör allt vi bestämt innan. Vi spelar bollen, använder kanterna, springer utan boll och tar hemmjobbet. Trots att det rinner i väg reultat mässigt fortsätter vi att spela ett bra spel matchen igenom. Extra Plus till Alma som gör en riktigt bra match som spelfördelare på mittfältet, samt Ture som sätter hela 5 mål.


Laget:

Erik

Madi, Melker (1a), Filip, Abdallah (1a)

Ture (5m), Ali, Alma (1a), Neo, Axel (3a)

Mohammed (2m), Mosa (1m, 1a), Wille, Qusai

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Limmareds Idrottsförening, 14/07 10:00 
Limmareds Idrottsförening, 30/05 08:43 
Limmareds Idrottsförening, 18/04 10:59 
Limmareds Idrottsförening, 05/04 08:09 
Limmareds Idrottsförening, 24/02 15:02 
Limmareds Idrottsförening, 02/02 11:46 
 
Våra Sponsorer
Annonser