Limmareds IF P13 lag säsongen 2017
Vi tränar i alla väder!

Här kommer vi att informera om vad som händer med P13 laget.

Laget består av 21 spelare i åldrarna 11-13 år.

Vi som är ledare för laget är:

 
Ronny Josefsson    tele 78211, 070-5878211

Johan Gustavsson  tele 71518, 070-6780416

Jimmy Carlsson      tele 073-8383474

Spännande avslutning
2017-06-22 16:09

Vi spelade match igår det var en härlig försommarkväll med sol och 20 grader varmt.


LIF - Tranemo 6-5

Det var en jämn match rakt igenom och vi var många spelare men i slutet hade vi ingen att byta in då blev en del skador, bland annat ett spräck ögonbryn.

Tror det är Sean, Liston och Gabril som gör våra första mål var lite upptagen med att vara sjukvårdare, så jag är inte hundra på det.

Det är jämt fram till 3-3 sen gör Tranemo 2 snabba mål och med 6 minuter kvar av matchen leder Tranemo med 4-5. Vem som gjorde vårt 4 mål har jag inte koll på av ovanstående anledning.

Men då gör Daniel som han brukar lägger ett långskott som seglar in över målvakten. När Filip sen trycker upp 6-5 i matchens sista självande minuten fick vi lite extra energi så att vi kunde avgå med seger. Trots resultatet var det två riktigt duktiga målvakter som gjorde många fina räddningar. Väldigt positivt är att alla går in och gör sitt jobb för att hjälpa varandra.


Laget:

Felix

Loai, Filip, Emil

Neo, Gabril, Adil, Mustafa, Liston, Max, Bilal

Sean, Daniel


Jämt i Dalsjöfors
2017-06-20 16:07

Vi var i Dalsjöfors i söndags kväll för match mot serietvåan Dalsjöfors, det var en varm och skön försommar kväll.


LIF - Dalsjöfors 3-2

Vi kom till spel med endast en reserv då vi fått ett antal sena återbud, vilket innebar att många av killarna fick spela hela matchen i värmen.

Men det gick riktigt bra och vi spelar oss fram och försöker verkligen låta bollen göra jobbet, vilket dock var lite besvärligt då gräset var lite för långt.

Dalsjöfors gör ganska snabbt 0-1 men strax därefter slår Erik en utspark som Mohammed springer ikapp och petar förbi målvakten.

I andra halvlek sätter Abbe 2-1 efter ett långt inkast av Axel.

3-1 sätter Axel efter en av sina framstötar på vänsterkanten men målvakten räddade både första och andra skottet, men tredje försöket gick in.

Sen gör Dalsjöfors 3-2 så de sista 10 minuterna blev ganska gastkramande, men efter en fantastisk kämpainsats av hela laget och ett par riktigt bra räddningar av Erik avgick vi med segern.


Laget:

Erik

Tim, Mosa, Melker, Filip

Axel, Abbe, Wille

Liam, Mohammed

Tuffa matcher
2017-06-08 16:14

LIF - Brämhult 0-3

Vi spelade mot serieledarna Brämhult i fredags, då jag tyvärr inte var med blir det inte mycket till referat. Men enligt säkra uppgifter gjorde laget en bra insats, vi hade en del chanser men lyckades inte spräcka nollan medans Brämhult lyckade göra tre mål.


LIF - Svenljunga 5-6

En underlig match med många olika ansikten Svenljunga kontrade in 0-1 ganska omgående vilket skulle bli ett stående inslag. Då Svenljungas alla 6 mål kom mer eller mindre på kontringar där de fyllde på med ett antal snabba spelare.

Axel slog en hörna som Melker kunde nicka in, sen gjorde Svenljunga 1-2. William slog en hörna som efter att tagit på en spelare styrdes in i målet av deras målvakt, så 2-2 var halvtidsresultatet. Tyvärr tappade vi allt i början av andra halvlek och helt plötsligt stod det 2-5. Men vi gav oss inte, Axel och Vincent väggspelade sig fram och Vincent tryckte in 3-5. Sen gjorde Mohammed två mål framspelad av Axel båda gångerna, så var det plötsligt 5-5.

Tyvärr lyckades Svenljunga göra 5-6 i sista minuten på en snedstuds som hamnade hos en ren kille framför målet.

En rolig och spännande match men har vi lite att lära oss hur man hanterar ett snabbt och kontringsinriktat lag.

Mycket skott
2017-05-28 18:22

Vi har i Ulricehamn idag och spelade match i division 10 och det kom faktiskt lite regn, vilket bara var positivt.


LIF - UIFK 9-3

Det var en väldigt kort plan så det vi pratade om inför matchen var att använda kanterna och våga skjuta. Vi tog tag i taktpinnen direkt så det kom lite förvånde när UIFK tog ledningen på en kontring. Men ganska snart efter tjuvar Gbril och lyckas ta bollen innan UIFKs målvakt fick tag på och rullande fint in 1-1.

Sen rullade målen in med jämna mellan rum Axel passade fram Ture, Gbril slog in bollen med ryggen på en frispark från Filip och Daniel slog in bollen efter ett fin framspelning efter en kontring. Så första halvlek slutade 4-1 till oss, vi kom överens inför matchen att köra två halvlekar istället för  tre perioder, den enda som inte informerade var domaren!

Vi fortsatte att trycka på i andra halvlek Ture slog in bollen efter inkast från Axel som Erion förlängde, sen gjorde UIFK ett självmål sen satt Axel ett långskott efter en soloräd. Sen släppte vi in UIFK i matchen så det sista gjorde de två mål under den tiden gjorde Axel ytterligare en soloräd med ett långskott så slutresultatet fasställdes till 3-9.


En bra insats av hela laget:


Felix

Axel, Filip

Ture, Emil, Ali, Max, Erion

Daniel, Gbril.

Dubbla vinster
2017-05-23 16:13

Vi hade match både på söndagen och måndagen med vårat P13 lag.


LIF - Gällstad 3-0

Planen var fullbredd trots det var niomanna så det var i stort sett en kvadrat. Detta var något vi sa till om innan matchen och att vi skulle utnyttja kanterna och det gjorde vi verkligen. Axel och Ture kom igenom gång på gång på sina kanter och skapade oror oss Gällstad förvaret. Ture gjorde 1-0 målet på ett välplacerat långskott och Axel gjorde 2-0 efter ett genombrott på kanten.

3-0 gjorde vi på en hörna som Ture slog in och Wille styrde med kroppen till Axel som distinkt satt bollen i maskorna. En bra match där försvaret rede ut det och Erik kunde hålla sin första nolla i år.


LIF - Dalstorp 7-2

Blev en konstig match där vi tog ledningen omgående efter en frispark som Axel slog över muren och Ture placerade in i mål. Sen slog Erik en lång utspark som Axel jagade men målvakten kom på mellanhand och trodde Axel skulle ta bollen men istället studsade den in i mål. Sen slog Tim en snygg frispark direkt i mål allt detta hände inom 5 minuter. Vi var oroliga att killarna skulle slå av på takten när det gick så lätt inledningsvis men vi fortsatt jobba på Erion gjorde 4-0 efter assist av Wille. Dalstorp fick dock in en reducering innan halvtid.

Vi fortsatte spela bra vilket även Dalstorp gjorde men vi var lite effektivare framför mål. Gabril klackade in en boll, Filip satte ett distinkt av slut efter pass från Daniel och Axel avslutade med att trycka upp bollen i nättaket efter en hörna.

En bra insats av alla och där Erik i målet gör en riktigt bra match och även blir noterat i målprotokollet. Baklinje stabil som vanligt med Melker, Filip och Madi och extra roligt var Tims comeback efter en bruten handled.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Limmareds Idrottsförening, 30/05 08:43 
Limmareds Idrottsförening, 18/04 10:59 
Limmareds Idrottsförening, 05/04 08:09 
Limmareds Idrottsförening, 24/02 15:02 
Limmareds Idrottsförening, 02/02 11:46 
Limmareds Idrottsförening, 23/01 21:09 
 
Våra Sponsorer
Annonser