Limmareds IF P15 lag säsongen 2019
Här kommer vi att informera om vad som händer med P15 laget under säsongen. Vi har ett lag tillsammans med Dalstorp och Grimsås.

Huvudtränare är Tony Gunnarsson och hjälptränare från Limmared är

Ronny Josefsson.

Vi kommer att spela i division 5 under året.

Bra avslutning!
2019-07-06 22:17
Ganska slitna killar efter en väl genomförd match.

Vi hade vår sista match idag i Ulricehamn efter två förluster som varit våra enda i serien var vi ganska taggade. Vi hade en helt ny backlinje idag då 3/4 av vår ordinarie backlinje var borta. Det visade sig inte vara något problem då vi inte släppte till ett enda avslut innanför straffområdet. Vi gjorde som bestämde innan matchen att spela enkelt, hålla ihop laget och gå in tätt i markeringen.

När vi även fick igång målskyttet var det en riktigt väl genomförd match och bra jobbat av hela laget.

LIF/DIF - UIFK 6-0

Laget:

Gusten

Melvin (1a), Joe, William, Lowe (1a), Felix (1a)

Elias, Ture (1m), Simon, Lukas, Erik (1a)

Axel (2m,2a), Belmin, Hampus (2m)

Vi ligger nu tvåa i serien men har en match mer spelad än Kronäng, så vi är riktigt nöjda med vårsäsongen.

Men innan vi får riktigt sommaruppehåll har vi Gothia cup där vi bland annat skall möta Juventus akademi, men det visade sig att det är ett lag från Saudi Arabien.

Bra start i serien
2019-05-13 22:31

Vi har spelat två matcher i serien med vinst i båda matcherna.

LIF/DIF/GIF - UIFK    3-1

Vi förlorade en träningsmatch mot UIFK med 2-3 men denna gången fick vi revansch, vi tog ledningen med 3-0. Men vi släppte in ett mål i mitten av andra sen hade UIFK en straff som de missade hade den gått in hade det blivit nervöst, men vi höll ihop försvaret på ett bra sätt. Målskyttar Axel, Lowe och Simon assist av Oskar och Ture.

LIF/DIF/GIF - Rydboholm   5-2

En match där vi slarvar mycket i förts halvlek och Rydboholm har ledningen med både 1-0 och 2-1 innan vi kvitterar precis innan halvtid. Vi hade ett snack i halvtid då vi skulle undvika de smånätta spelet vi gjorde på mitten, utan slå de lite längre bollarna och använda kanterna. Vi gör detta i andra halvlek och vinner den med 3-0 vilket kunde varit något mer om vi varit lite mer effektiva. Men sammanfattningen är en slarvig första halvlek och en betydligt bättre andra halvlek där vi slår de längre passningarna och använder hela planen.

Målskyttar Axel*2, Melker, Lowe, Ture och assist Axel, Simon, Felix S, Hampus och Bygård.

Serien
2018-02-25 17:17

Vi tog beslut att anmäla oss till 9 manna serien för 14:års, då vi ser att vi kommer ha svårt att klara av att ha tillräckligt med spelara för 11 manna.

Detta innebär att vi kommer att få många nya lag i serien och tyvärr ganska långa borta matcher, men det är alltid roligt att möta nya lag.

Division 7 Södra

Alingsås FF

Annelunds IF

Bergdalen IK

Herrljunga SK

Kronäng IF

Limmareds IF

Mariedal IK

Redvägs FK

UIFK

Resultat TIF cupen 2017
2017-11-26 19:52

Vi spelade idag TIF cupen som ett avslut på säsongen 2017.

Vi lyckades gå vidare från gruppen efter en vinst, två oavgjorda och en förlust mot Sjömarken/Sandared och Brämhult.

Tyvärr blev det förlust i kvarten mot Tranemo.

Nu gör vi ett uppehåll på några veckor, därefter startar träningen igen i en ny träningsgrupp och nya ledare.

Tack för detta året

Anders och Tony

TIF cupen - ny samlingstid
2017-11-25 15:58
Vi träffas i Tranemo 10:45, nytt spelschema gäller.
Anders