Gräsroten - bidrag till LIF
2017-11-15 13:14

Stort tack till alla som tänker på Limmareds IF i samband med att ni spelar på Svenska Spel.

Vi hoppas självklart att vi blir ännu fler och att pengarna som gå till ungdomsidrotten ökar.

I år får LIF 3600 kr vilket är bra men det skulle kunna bli ännu mer!

Anslut era spelkort till Limmareds IF och hjälp oss att fortsatt bedriva en bra verksamhet.

 

Styrelsen i LIF

Röjardag 21/10
2017-10-20 09:31

Imorgon kör vi en traditionell röjardag och stänger Glasvallen.

Det har gått ut info på mail om detta för drygt en vecka sedan.

Vi kör som vanligt kl. 09-12 och tar en fika halvvägs.

Ta gärna med motorsåg eller röjsåg om ni har.

Anmäl er på sms till 070-2825944


Välkomna

Anders

Akademin
2017-10-12 13:36

För att spara planerna på Glasvallen flyttar akademin till Tranemos konstgräs.


Lördagar kl 10-12 gäller tillsvidare.


//Anders

Senior
Referat: Byttorps IF - Limmareds IF
Motigt
2017-09-30 21:33, Senior

I måndags spelade Limmared bortamatch mot Byttorps IF i näst sista omgången av 2017 års upplaga av Division 5 södra. På grund av avstängningar, skolresor, sjukdomar och skador krävdes det en mindre ansträngning för att få ihop ett numerärt tillräckligt rödsvart manskap.  Ett antal sjuka och halvskadade ställde upp och man kom trots allt till start med fyra avbytare.


Initialt kändes det som att det skulle bli en jämn match men redan efter nio minuter tog Byttorp ledningen efter en nickskarv på en frispark. Kort därefter tvingades Robin Svensson utgå med en fotskada. Rödsvarta kämpade dock på och man hade ett hyfsat passningsspel på egen planhalva men lyckades inte riktigt få till det på offensiv halva.


Byttorp var tyngre och mer rutinerade och spelade stabilt defensivt. Dessutom hade de kvicka omställningar och kom således till fler avslut. Limmared lyckades emellertid avstyra fler mål under första halvtimmen. Under sista kvarten hade rödsvart en riktigt tung period då man under drygt fem minuter släppte in tre mål och tvingades gå till halvtidsvila med 4-0 i baken.


I andra halvlek kändes Limmared hetare offensivt och det var sånär att Sebastian Svensson reducerade redan efter en minut spelad. Tyvärr blev det istället Byttorp som gjorde nästa mål, 5-0. Efter knappt sjuttio minuter gjorde de 6-0. Sista tjugo minuterna kunde Limmared revanschera sig en smula då Zydrunas Ruminas gjorde både 6-1 och 6-2 som också blev slutresultatet.

 

Byttorps IF – Limmareds IF 6-2 (4-0)

1-0

2-0

3-0

4-0

5-0

6-0

6-1 Zydrunas R

6-2 Zydrunas R (Sebastian S)

 

                      Zydrunas R            Max G (ut 70)


Sebastian S     Hampus Ö           Simon L (ut 80)             Carl J


Adam N       Robin S (K) (ut 15)      Gustav K      Ludvig J (ut 70)


                                        John Ö

 

Dardan M (in 70)

Gustav J (in 70)

Mattias Ö

Oskar A (in 15)

 

 

Nya tider och åldrar för fotbollsakademin
2017-09-27 15:49


Är du en pojke eller en flicka och är du mellan 9 och 15 år?


Vill du förbättra dina fotbollskunskaper?


Bli medlem i International Soccer Academy


Vi kommer att lära dig hur man kontrollerar en "1 mot 1 situation" och hur man hanterar bollen på samma sätt som det framgångsrika laget "Manchester United", som tränas av Rene Meulensteen och Sir Alex Fergusson.


Intresserad?


Registrera dig: socceracademysverige@gmail.com


Träning varje Lördag från kl. 10:00 till 11:30 på glasvallen, Limmareds IF


Startkostnad: 80 kr/träning


Det går att betala kontant till huvudtränaren.


Be the difference on the field!


Vi ses på glasvallen i Limmared.


Eric Horsten, huvudtränare.


Tel: 073-7570151Senior
Referat: Högvads BK - Limmareds IF
Lågvattenmärke
2017-09-24 21:32, Senior

Förra lördagen begav sig Limmared iväg till Holsljunga för match mot Högvads BK på Stråvi. Inför matchen hade de rödsvarta fortfarande en teoretisk chans på kvalplatsen och för det krävdes tre poäng. Samtidigt var man väl medvetna om att det inte är enkelt att hämta hem poäng från Stråvi. Förra året kammade man noll då hemmalaget vann med 1-0.


Limmared inledde matchen hyfsat, men inte mer än så. Tempot var nedsatt och Högvad ställde upp lågt på egen planhalva vilket möjliggjorde ett passningsspel för rödsvart. Passningarna var dock ovanligt slarviga och det allmänna engagemanget saknades. En hyfsad inledning var det såtillvida att man efter tolv minuter lyckades ta ledningen genom Zydrunas Ruminas på ett distinkt avslut från högra delen av offensivt straffområde, 0-1. Målet var troligen förblindande för bortalaget som därefter trodde att det skulle rulla på utan ansträngning.


Efter uselt hemjobb och otroligt passivt försvarsspel stod det femton minuter senare 2-1 till Högvad. Nu började det blöta underlaget göra sig till känna och Limmared spel blev allt sämre. Dessutom glömde man bort sin egna insats och trodde att det var domaren som hade ett finger med i spelet. En del tjafs med motståndarnas bänk hade man dessutom energi till. Utan ytterligare mål blåste domaren av för halvtidsvila.


I andra halvlek flyttade Limmared upp sina positioner än mer samtidigt som Högvad backade hem så långt det gick. Rödsvart lyckades därmed få upp bollen på offensiv planhalva utan några större problem men därifrån saknades det allt som oftast vilja och finess för att få in bollen i straffområdet. Högvad var starkast i luften och vann de flesta andrabollarna. Visst skapade Limmared en del chanser men det dröjde ända till matchminut sjuttio innan kvitteringen kom, signerad Viktor Johnsson, 2-2.


Fortsatt slarv och passivitet gjorde att Högvad minuten efter tog ledningen efter en soloprestation från deras kvicke forward. Irritationen bland de rödsvarta blev påtaglig och domaren fortsatte beskyllas för det ena och det andra istället för att se till egen prestation.


Sista delen av matchen skapade Limmared ett skapligt tryck mot Högvads mål men de riktigt farliga målchanserna lyckades hemmalaget värja sig från. I slutminuterna höll sig emellertid Max Glans framme och nickade in 3-3. Därefter blåste domaren av matchen och Limmared hade spelat sig bort från den teoretiska kvalplatsen.

 

Högvads BK – Limmareds IF 3-3 (2-1)

0-1 12’ Zydrunas R (Christoffer Å)

1-1 14’

2-1 24’

2-2 70’ Viktor J (Max G)

3-2 71’

3-3 90’ Max G (Sebastian S)

 

                           Max G            Victor B


Viktor J           Gustav K            Christoffer Å    Zydrunas R


Alfred A      Robin S (K) (ut 45)      Viktor N        Ludvig J


                                  Dardan M

 

Emil W

Hampus Ö

Sebastian S (in 45)

Simon L

Nyheter från våra lag
P-15, 17/11 15:43 
P-15, 01/11 08:52 
P-13, 10/10 16:15 
Senior, 30/09 21:33 
 
Våra Sponsorer
Annonser