Senior
LIF förstärker
2018-02-13 23:00, Senior

Vi har nöjet att presentera årets första nyförvärv. Det är en karaktärsspelare av högsta kaliber som redan är ett kärt namn bland de rödsvarta supportrarna. Efter flera års studier på västkusten där han bland annat representerat Halmstad Futsal Klubb, har vår förstärkning valt att åter krita på för sin rödsvarta moderklubb.

26-åringen är likt sin välrenommerade farfar Stig Persson en snillrik spelartyp vars offensiva verktygslåda är fylld med teknik, spelsinne och en blytung högerslägga. Dessutom är han ett defensivt rivjärn med stor löpkapacitet och fysisk styrka. Ett kap med andra ord.

Välkommen hem Robert Persson!

Utprovning av Klubbkläder med Intersport 7/2
2018-02-06 09:08

Onsdag den 7:e februari är det dags att prova och beställa kläder från Intersport.

Vi ses på Glasvallen mellan kl. 17-20.

Om ni önskar att beställa kläder senare gäller följande:

Så här beställer ni klubbkläder 2018

Steg 1:               Använd broschyren för att hitta utvalt sortiment för Er förening.

Steg 2:               Prova Er förenings kläder, provrummen ligger i mitten av butiken, (glöm ej att hänga tillbaka proverna på rätt plats.)

Steg 3.               Notera gärna vilka storlekar mm ni provar på ”kom ihåg ” talongen. Tag med bladet hem.

Steg 4.               Gå in på www.intersport.se  välj ”Team” upp till höger, välj därefter er förening i rulllistan.

Steg 5                 Gör er beställning på Webben, fyll i ev namn och initialer. Gå till kassan och betala via  kort, eller faktura genom Klarna.

Steg 6                 Vi summerar beställningarna den 1:a samt 14:e varje månad. Leveransbesked kommer via sms ca 3 veckor senare. Information om avhämtning, finns i detta SMS.

Senior
Division 5 Södra 2018
2018-01-28 16:16, Senior

Ove Krull Svensson har lämnat oss
2018-01-19 12:45

Jag skriver dessa rader för att hedra minnet av Ove Krull Svensson som lämnade oss den 9:e januari. Ove var under fyra decennier Limmared IF:s viktigaste person. Jag kan fortfarande inte förstå hur han orkade att sköta en relativt stor verksamhet på egen hand. Han gick varje dag direkt från sitt jobb på glasbruket till Glasvallen där han klippte två gräsplaner, tvättade matchdräkter, städade klubbhuset och organiserade ungdomslagen. Vid tiotiden var han klar och det han inte hunnit tog han igen över helgerna då han var ledig från jobbet. Jag var ordförande under en stor del av denna tid och jag minns hur punkt 12 på årsmötets agenda var ”Arvode vaktmästare”. Arvodet var 300 kr/år och vid varje årsmöte föreslog någon medlem att det skulle höjas rejält. Det skedde aldrig för Ove talade om att det är tillräckligt och vi har viktigare saker att lägga pengar på. Jag vet med säkerhet att jag aldrig mer kommer att få träffa någon som så hängivet viger sitt liv åt ideellt arbete och gör det utan att synas. Det är många generationer ”Limmaredspojkar” som idag minns Ove som en viktig del av deras väg ut i det verkliga livet. Vi kommer sakna hedersmedlemmen Ove när han inte kommer finnas på plats under premiärmatchen om några månader.

Limmareds IF

Gm Kjell Svensson

Klubbträff 7/2, utprovning av kläder med Intersport
2017-12-11 15:03

För er som önskar att köpa träningskläder till 2018 sker provning och försäljning på Glasvallen den 7:e februari.

Det går därefter att prova och beställa på Intersport Knalleland likt tidigare år.

Sortimentsprofilen hittar ni under document och föreningskläder Intersport.

///LIF

Gräsroten - bidrag till LIF
2017-11-15 13:14

Stort tack till alla som tänker på Limmareds IF i samband med att ni spelar på Svenska Spel.

Vi hoppas självklart att vi blir ännu fler och att pengarna som gå till ungdomsidrotten ökar.

I år får LIF 3600 kr vilket är bra men det skulle kunna bli ännu mer!

Anslut era spelkort till Limmareds IF och hjälp oss att fortsatt bedriva en bra verksamhet.

Styrelsen i LIF

Senior, 13/02 23:00