SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Senior
Ledarstab Seniortruppen 2021
2020-12-07 14:35, Senior
Vi kan presentera ett antal förändringar i ledarstaben inför nästa års säsong.

Nya Huvudtränare är Robin Olsson och Simon Toivonen. Till sin hjälp får dom gott om rutin i Christer Persson som går in på sin fjärde år som ledare, samt Daniel Samuelsson som går in på sin sjätte säsong i följd.

Robin har tidigare spelat i Limmared men numera lagt skorna på hyllan. Han har tidigare representerat klubbar såsom Länghems IF, Grimsås IF och Dalstorps IF. 

Simon kommer utöver att vara tränare även vara målvakt. Han representerade senast Dalstorps IF i division 2. Simon har viss erfarenhet som tränare på ungdomsnivå samt inom basket.

Varmt Välkomna!
2020-11-30 15:02

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

https://www.intersport.se/kampanj/foreningslivet?utm_source=intersport_qrcode&utm_medium=katalog&utm_campaign=jul-20&utm_content=foreningar
Covid-19
2020-10-30 19:50
Då det kommit till vår kännedom att det är många i vår närhet som är drabbade av Covid-19, har vi styrelsen tagit ett beslut på att ställa in alla träningar även för barn och ungdomar. 
Vi följer utvecklingen och drar igång träningarna när situationen är under kontroll igen.

Var rädda om er!
Styrelsen
2020-10-29 22:00
Nya restriktioner då det sker en ökning av Covid-19 i Västra Götaland.

Skulle någon av spelarna eller ledarna bekräftas smittade med covid -19 ombeds ni informera om detta då vi som förening, enligt RF, ska informera laget om att vara extra uppmärksamma på eventuella symtom.


Hjälps vi åt kan vi tillsammans minska smittspridningen genom god hygien och håller oss hemma vid minsta symtom.

Med vänliga hälsningar 
Styrelsen


Föreningsdagar på Intersport!
2020-09-04 12:02
Den 7-13 september är det föreningsdagar hos vår samarbetspartner Intersport och ni får en exklusiv rabatt om 25% på allt*. Passa på att köpa allt från sneakers och jackor till träningskläder och prylarna för kommande idrotts-säsong. Visa upp detta inlägg i butiken eller använd rabbatkoden FÖRENING25 på intersport.se

*Erbjudandet gäller 7-13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. #intersport #foreningsdagar
Nya riktlinjer från SvFF
2020-08-11 15:50

Nya direktiv från SvFF och VFF gör att vi kan tillåtas att ta in max 50 åskådare till matcher.

 

Vi i Limmareds IF undanber oss publik men för er som ändå vill komma gäller nedanstående:

 

  • Vi tar endast swish i entrén och vi kommer inte att ha någon kiosk för att minska risken för smittspridning.

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, får inte besöka matchen, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.

  • Åskådare som inte tillhör samma sällskap/familj ska hålla minst 1,5 m avstånd till andra åskådare under hela besöket.

  • De som är 70 år eller äldre, eller annars tillhör en riskgrupp, bör inte besöka matchen.

  • Arrangören förbehåller sig rätten att kontrollera besökarnas hälsostatus och att avvisa den som uppvisar symtom eller annars bryter mot ovan ordningsregler.

  • Arrangören förbehåller sig rätten att när som helst avvisa åskådare om åskådarantalet riskerar att överstiga 50 personer.

  • Respektera funktionärerna och följ Polisens anvisningar för offentliga tillställningar.

 

 

För er som föredrar att stanna hemma sänds matchen på Min Fotboll till en kostnad av 30:- varav hälften går till föreningen.

 

Med vänlig hälsning!

Styrelsen i Limmareds IF

Nyheter från våra lag
P-10, 17/02 20:08 
Senior, 07/12 14:35 
F-14, 01/10 16:33 
F-14, 21/09 16:54 
 
Våra Sponsorer
Annonser