Hemmapremiär
2020-07-01 08:34
På torsdag spelar A-laget hemmapremiär mot Bergdalens IK och vi får ej ta emot någon publik nu i Coronatider men vi tar gärna emot ett litet ekonomiskt bidrag i dessa tider.
Inträde 20 kr
Inträde+korv i bröd 50 kr
Inträde+dubbel i bröd+kaffe o kaka 100 kr
SWISHAR GÖR NI TILL 1230928275

Var rädda om er!
//Styrelsen Limmareds IF

Gräsroten
2020-06-07 14:29

Vi vill påminna om Gräsroten nu när fotbollen drar igång igen.

Vi vill tacka er supportrar som valt Limmareds IF till er favoritförening i Gräsroten. Detta gör att vi erhåller bidrag från Svenska Spel till vår verksamhet!

De senaste sju åren har Svenska Spel, via Gräsroten, delat ut närmare 400 miljoner kr till ungdomsidrotten i Sverige.

Vi ser gärna att vi får ett ännu större bidrag framöver, så vi vill uppmana er som använder er av Svenska Spel och som ännu inte valt Limmareds IF till er favoritförening att gå in på deras hemsida och klicka in under Gräsroten.

Där är det väldigt enkelt att genom några knapptryck registrera Limmareds IF som er favoritförening.

Utkörning av varor från lokala butiker till personer i riskgruppen.
2020-04-26 20:11

Vi i Limmareds IF erbjuder i samarbete med Glasets hus och Ardaghgroup utkörning av matvaror varor till personer i riskgruppen.

Vi kan även hjälpa till med inköp från andra butiker i Tranemo kommun, hör av er så får vi se vad vi kan lösa.

För beställning, skicka e-post till bodil@glasetshuslimmared.se ange inköpslista, maxbelopp, hur du önskar betala samt namn, adress och mobilnummer. Hemleverans sker inom tre dagar från beställning.

Har du frågor kontakta Peter Svensson 070-3707739.

Vi har även skapat en flik på hemsidan som vi döpt till Covid-19 där samlar vi all information runt rådande situation.

Med vänlig hälsning,

Publikfria ungdomsmatcher
2020-04-26 19:35

Enligt Svenska fotbollsförbundets riktlinjer undanber vi oss all publik på våra ungdomsmatcher.

På bortamatcher minimerar vi publiken genom att åka i så få bilar som möjligt och endast chaufförerna får stanna och titta på matchen.

Med vänlig hälsning,

2020-04-02 21:30

Hej,

Med anledning av Covid-19 avslutar vi nu inomhusträningarna för denna gången.

Glassvallen görs i ordning på röjardagen, 4 april, så från och med vecka 15 kan vi börja träna där.

Viktigt att notera är att ungdomslagen byter om hemma och känner man någon typ av förkylningssymptom ska man självklart stanna hemma.

Årets serie för A- och U-laget  spelas som enkelserie med start tidigast den 21 juni, detta kan dock komma att ändras beroende på utvecklingen. Detta innebär att det på LIF-tipset endast är höstomgångens matchreultat som räknas.

Styrelsen har beslutat att klassbollen flyttas fram till den 12 september. Även Glasmilen flyttas till hösten, dag meddelas senare när spelschemat för A-laget är fastställt.

Ta hand om varandra!

P-10, 25/06 09:31