Tjejlaget
Vi är 20 tjejer födda 06-10 som i år kommer att spela 7 manna med ett lag och poolspel med ett lag.
Bra match!
2019-05-16 16:28
Nöjda tjejer efter en väl genomförd match!

Vi möte Bergdalen i går på Glasvallen i det vackra vädret.

LIF- Bergdalen 1-2

Tror vi gjorde vår bästa period någonsin de första 50 minuterna mot Bergdalen som i stort sett hade ett rent 06 lag. Vi gjorde det vi kom överens om på förhand pressa högt, hålla ihop laget, jobba förvarandra och använda kanterna.

Vi spelade riktigt bra och hade ett flertal chanser i den 13 minuten driver Elise upp bollen längst hela kanten och passar in den till en framrusande Hadia som behärskat sätter 1-0. Tyvärr orkar vi inte riktigt hela vägen Bergdalen kvitterar i den 62 minuten och sätter sen 1-2 i den 72 i en tilltrasslat situation efter en hörna. Men på det hela taget gör alla en fantastisk insats och alla gör framsteg match för match. Inte att förglömma är våra duktiga målvakter Hadia och Bilges som turas om , trots en del protester ibland gör de en fantastisk insats i målet.

Laget.

Bilges

Ebba, Natalie, Elise

Andrea, Alva, Ella, Signe

Agnes, Hadia, Izabelle

Bra match mot Kinna
2019-05-13 22:54
Nöjda men trötta tjejer efter väl genomförd match mot Kinna.

Vi kom till seriematch mot Kinna i lördags efter att inlett serien med två storförluster. Men matchen mot Kinna blev betydligt jämnare då de ställde upp med i stort sett samma åldersfördelning som oss.

LIF - Kinna 2-0

Vi gjorde en riktigt bra match där vi jobbar hårt hela matchen och bytena skötte sig själva då tjejerna kom och bytte självmant. Vi går in i situationerna och vi pratade mycket om att våga ta avslut och när Andrea skjuter ett långskott som går in visar det sig att det lönar sig, assist Natalie. De andra målet kommer när Agnes springer sig fri på kanten och spelar in bollen till Hadia som distinkt sätter bollen i mål. Extra plus till försvaret med Natalie, Elise, Ella och Kajsa som höll de flesta bollar borta från vårt mål.

Laget:

Bilges

Elise, Natalie, Ella, Kajsa

Agnes, Alva, Andrea

Maja. Hadia, Dalya

Seriepremiär och Lassabollen
2019-04-28 20:49
I väntan på sista matchen på Lassabollen i rejält regn.

Det har varit en hädelserik vecka vi har avklarat seriepremiären vilket var vår första niomanna match, tror även det var den för niomanna matchen för tjejer i Limmareds IF 105 åriga historia. Vi möte ett bra Toarpsalliansen som var ett rent 13:års lag vilket gav oss en tuff match då vi har blandat lag med 11 till 13 åringar. Tycker vi stod upp bra men som sagt var motståndet var oss övermäktigt men vi stod upp bra och kan vara nöjda tror förlusten.

I lördags var vi på Lassabollen och spelade tre matcher den första matchen möte i Skogsbygden vilket var en riktigt rolig och jämn match 1-1 efter mål av Bilges.

Sen möte Mariebo vilket var en jäm tillställning men vi tog inte tillvara på våra chanser men det gjorde Mariebo, så här inkasserade vi en förlust. Tyvärr fick vi möta Toarpsalliansen även här. Då vi enbart hade en reserv och tjejerna slitit hårt i de tidigare matcherna och tror de hade ett helt lag på reservbänken kunde vi inte matcha dem denna gången heller.

Blev en rejäl genomkörare för tjejerna då det blev speltid på sammanlagt 2,5 timmar, men de gjorde det bra och lärde sig mycket.

Trög start.
2019-03-24 17:09

Vi var på säkra cupen i går som innebär 5 manna på konstgräs inomhus på Lassalyckan. Vi hade samling redan 08:15 och första matchen 09:30 och det märktes då vi var väldigt tröga i starten.

Vi förlorade första matchen med 1-2 då Svenljunga gjorde mål i absolut sista sekunden. Det var rättvis då Svenljunga hade betydligt mer chanser än oss Hadia i målet räddade oss flera gånger. Sen kom vi igång rejält och tog löpningarna både i försvarsspelet och anfallsspelet. Vi tog tre raka segrar 2-0 mot Södra Ving, 3-0 mot Hössna och 4-0 mot Västra mark. Förutom första matchen gör vi en riktigt bra insats  och en positiv sak är att vi har 7 olika målskyttar.

Vinst i XL-Bygg cup
2019-02-24 20:20
Glada spelare och nöjda ledare.

Vi var och spelade XL-bygg cup idag och det gick riktigt bra.

Vi blev två i gruppen efter seger mot Egna hem 2-0 mål av Agnes och Bilges, oavgjort mot UIFK och förlust mot ett välspelande Rydboholm.

Sen spelade vi semifinal mot det andra Egna hem laget, vi tog ledningen genom att Agnes satte bollen distinkt i mål efter en snygg framspelning av Alva. Egna hem kvitterar till 1-1 vilket står sig matchen ut vilket innebar straffavgörande.

När det sista straffomgången skall genomföras är det lika och det är så raffinerande att det är båda målvakterna som skall slå den sista straffen.

Det visar sig att Bilges hade de bästa nerverna då hon först satte sin straff och sen räddade den sista straffen, vilket innebar final.

I finalen fick vi möta Rydboholm igen men nu gick vi in med full fart från start och där Hadia till slut kunde forcera in bollen i mål. Det blev väldigt spännande i slutet då Rydboholm hade minst tre hörnor den sista minuten, men vi stod emot och fick lyfta bucklan!

Det som lägger grunden till vinsten är vårt stabila försvarspel där alla jobbar för varandra, bra jobbat tjejer.