Tjejlaget
Vi är 20 tjejer födda 06-10 som i år kommer att spela 7 manna med ett lag och poolspel med ett lag.
Blöt plan
2018-09-17 17:30

Vi var i Hökerum igår för match mot Södra Ving och första gången i år fick vi spela på en riktigt blöt plan. Södra Ving körde precis som i våras sin taktik att lämna en spelar vid vårt straffområde hela tiden. Men vi släppte den spelaren och försökte spela vårt spel vilket vi lyckades med och i och med att de lämnade en spelar kvar på vår planhalva var vi i numerärt övertag på deras planhalva. Detta utnyttjade vi och då alla tjejer verkligen gick för fullt fick vi bra utdelning och blev bara straffade två gånger av deras offensiva spelare. Våra målvakter gjorde det riktigt bra och gick ut och tog ut spelaren på topp innan våra försvarare hann hem. Så vi lärde oss läxan från i våras och gjorde en av årets bästa matcher.

Nu har vi en match kvar i serien och sen har vi en cup på Borås arena innan inomhussäsongen drar igång.

Inga målvakter
2018-09-03 16:01
Ännu en match i härligt väder och nöjda tjejer.

Vi var i Ulricehamn igår och vi hade en väldigt lång genomgång innan matcher då vi inte hade någon som ville stå i mål. Till slut tog Hadia, Mira och Bilges på sig ansvaret vilket de också gjorde väldigt bra under matchen. Vi kommer i fortsättningen köra med ett rullande schema så att alla får stå varsin halvlek.

Det blev en väldigt kort uppvärmning men vi kom igång bra mot ett duktigt UIFK. Det är alltid jämna matcher mot UIFK och i våras förlorade vi med uddamålet och denna matchen vann vi med uddamålet. Riktigt bra match där vi spelar oss fram på ett bra sätt men vi slår gärna en pass för mycket istället för att ta avslutet. Dalia gjorde sin första match och gjorde det riktigt bra och kommer att bli en tillgång framöver. Nu har vi match redan på tisdag och då blir det som sagt var tre nya målvakter!

Snäll match
2018-08-24 20:58
Nöjda tjejer efter änu en stbil insats!

Vi spelade mot UIFK i tisdags på Glasvallen och vädret ändrade sig så det var en härlig sensommarkväll. Vi var väldigt försiktiga vilket även UIFK var tror inte domaren Axel blåste en enda frispark på hela matchen. Det gjorde att vi fick tid på oss att rulla bollen mellan oss och spelade riktigt bra. Första målet var ett inspel från kanten av Agnes som Hadia satte säkert i mål. Sen hade vi något riktigt snyggt mål som jag tror gick igenom stort hela vårt lag med direktpass innan Alva gjorde mål. Då vi tränar mycket på att våga skjuta visade de sig i målprotokollet då vi gjorde övriga mål på skott utifrån.

UIFK fick in ett tröstmål i slutet vilket de var väl värda då de hade många skott på Isabelle i sista perioden.

En bra match men vi kan bli lite tuffare i närkamperna till nästa match då vi möter det UIFK laget vi förlorade mot i våras.

Sommarcupen
2018-08-19 15:57
Glada tejer efter en väl genomförd sommarcup.

Vi var på sommarcupen i Sexdrega igår, det var för ovanlighetens skulle lite kylslaget.

LIF - Sexdrega 0 - 0

Som vanligt lite trevande i början men vi kom snart igång, blev en böljande match där vi hamnade lite högt i vårt förvarsspel. Men Natlalie i vårt förvar och Mira i målet gjorde att vi inte släppte in något mål. Vi hade en boll i mål enligt säkra källor men tyvärr har man inte infört "VAR" i sommarcupen ännu, så matchen slutar 0-0 vilket var rättvist.

LIF- Dalsjöfors 1 - 0

Här möte vi Dalsjöfors 11 åringar och vi spelar ut och borde väl ha gjort något mer mål, men vi var nöjda med hur vi genomförde matchen.

LIF - Sjömarken 0-3

Turneringinges bottennapp där vi få skylla det mesta på oss ledare då vi rörde runt en hel del i laget samt att vi gjorde några riktigt dåliga byten vid fel tidpunkt. Inte mycket att säga om Sjömarken var det bättre laget och spelade bollen väl på den studsiga planen.

LIF - Dalsjöfors 0 - 0

Vår bästa match i där vi alla tar jobbet och vi körde tjejerna på de positionerna de ville spela på. Mycket bra spel men tyvärr fick vi inte in någon boll men på det stora helt rättvist resultat.

Självspelande piano
2018-08-15 17:00
Trötta tjejer efter en väl genomförd match!

Vi startade höstsäsongen igår med match mot Dalstorp på Dalshov.

Vi var endast 9 spelare då vi fått ett antal återbud så det var många som vi spela på flera olika platser. Men tjejerna gjorde det riktigt bra och vi ledare kunde bara stå vid sidan och njuta! De spelade bollen genom hela laget, spelade tillbaka bollen när de kom felvända och vågade skjuta. När de dessutom jobbade riktigt bra i defensiven är det riktigt trevlig att vara ledare. Gabi gjorde sitt första mål i karriären vilket även var det första matchen övrigt var målskyttet väl utspritt.

Dalstorp satsade på kontringar och de hade speciellt en tjej som rann igenom gång på gång, men då hade vi våra målvakter som gjorde ett bra jobb.

Så en väldigt bra match där tjejerna tog med sig allt det vi tränat på de sista veckorna, härligt tjejer nu ser vi fram mot sommarcupen i helgen.