Tjejlaget
Vi är 15 tjejer födda 06-08 som i år kommer att spela 9 manna med ett lag.
Tredjeplats i höstserien
2020-10-01 16:33

Efter vinst i vårserien hamnar vi på en tredjeplats i höstserien.

Vi har hamnat i helt rätt serie där alla matcher varit jämna.

Så vi ser tillbaka på ett riktigt bra år där tjejerna har utvecklats på många plan.

Vi är 15 tjejer i födda 06-08 och även nästa år kommer vi att spela niomanna i en fjortonårsserie. Fortsätter tjejerna träna med samma frenezi kommer det att bli riktigt bra då de flesta ligger över 75% i träningsnärvaror.

Det är ett härligt gäng vi har att göra med och de är alltid positiva mot varandra!

Bra jobbat!

Bra serie!
2020-09-21 16:54
Glada tjejer efter 1-0 seger mot Kronäng igår.

Vi har hamnat i helt rätt serie där vi under hösten spelat 7 matcher och alla har varit mot jämnstarkt motstånd. Vi har en riktigt bra grupp där det är en positiv anda och ställer upp för varandra. Vi har ett stabilt försvarsspel men det största problemet vi har är på målvakts sidan där vi inte har någon som vill stå i mål, så det är vår största utmaning som ledare.

LIF-UIFK 4-2 mål Agnes, Andrea, Bilges & Hadia

LIF- Hössna 2-4 mål Hadia & Signe

LIF- Grimsås 2-1 mål Hadia*2

LIF-Fristad 2-3 mål Signe*2

LIF-Bergdalen 2-2 Agnes & Mira

LIF-Svenljunga 2-0 Signe & Hadia

LIF- Kronäng 1-0 Hadia

Målvakter har varit Bilges, Hadia och Mira.

Nu mot Kronämg kunde inte Mira stå då hon fick ett skott på tummen på en träning och har gått gipsad, så då ställde Signe upp och stod en period.

Nu har vi en match kvar och det gäller om vi skall lyckas behålla vår tredjeplats och främst handlar det om vi lyckas mobilisera fram tre målvakter.

Bra start på höstsäsongen!
2020-06-28 21:30
Glada tjejer sjunger för Andrea som fyller 12 år idag, Grattis!

LIF _ Brämhult 4-0 (0-0, 1-0, 3-0)

En riktig bra match från vår sida där vi håller ihop förvaret och skapar mängder med målchanser. Brämhult har en riktigt bra målvakt som gör att vi inte lyckas spräcka nollan innan Nataliee gör en soloräd från egen planahalva i 42 minuten och avslutar med en kanon i bortre burgavlen. Inför sista perioden kom vi öbverens om att vi ökar tempot och ökar pressen, vilket ger effekt. Alva kör 2-0 efter pass från Mira och sen sätter Elsa en retur från ett skott i ribban av Agnes. 4-0 gör Signe efter att fått en pass dirket från vår målvakt Hadia och trycker in den i mål.

Ett riltigt bra match av alla och vi har en riktigt positiv anda i laget, vilket gör att tjejerna jobbar för varandra.

Obesegrade i vårserien
2020-06-18 16:38

I år blev det ett annat upplägg på grund av Covid-19 med en vårserie och en höstserie. Igår spelade vi den sista matchen i vårserien på Målevi som hade riktigt fin plan.

LIF - Toarpsalliansen 2-2

Toarpsalliansen gick ut hårt och gjorde ganska omgående ett 0-1 vilket stod sig perioden ut. Vi pratade om att använda kanterna mer och försöka slå lite mer crossbollar vilket vi försökte och när Hadia gör 1-1 efter pass från Maja, fick vi extra energi. Men mot slutet av perioden gör de 1-2 vilket gör att det blev många gamnackar i laget. Inför tredje pratade vi om att inte ge upp utan kämpa hela matchen och det gjorde tjejerna och när Hadia gjorde sitt andra mål med assist från Alva fick vi extra energi.

Resultatet stod sig matchen ut vilket innebar att vi gick igenom vårserien 6 vinster och två oavgjorda, vilket gjorde att vi slutade i topp.

Nästa vecka drar höstsäsongen gång och då startar vi en ny serie!

Bästa matchen i år!
2020-06-14 16:47

Limmered - Kronäng 5-0 (0-0, 2-0, 3 -0)

I torsdags spelade vi mot Kronäng som precis son vi var obesegrade så vi förväntade oss en tuff match. Den första perioden var väldig jämn och den slutade följaktigt 0-0.

Andra perioden starde vi med att Bilges slog in frispark direkt i mål efter två minuter. Redan minuten efter slår Elsa en av sina perfekta slagna hörnor som Agnes tar ner och placerar utmed stolpen 2-0. Efter det tar vi över matchen men vi gör iget mer mål i andra perioden.

I tredje perioden jobbar vi på och vår träning med snabba fötter ger resultat. först gör Hadia 3-0 efter assist av Alva. Sen slite Alva till sig bollen på mitten och får bollen bakåt till Alice som klipper till från halva planen och bollen seglar in över målvakten. Sen avslutar Hadia med ett mål efeter en frispelning från Bilges.

En riktigt bra match av hela laget men ett extra plus till Mira i målet som återigen fick det gröna kortet.

Laget,

Mira