Tjejlaget
Vi är 14 tjejer födda 06-10 som i år kommer att spela 7 manna.
Härligt väder och bra spel
2018-05-25 15:54
Nöjda tjejer efter en väl genomförd match.

Vi var i Ulricehamn på fredagskvällen och spelade match i ett härligt försommar väder. Vi spelade riktigt bra fotboll och möte samtidigt ett bra motstånd.

Vi gör allt rätt fram till den till motståndarmålet men då blir vi lite stressade vilket gör att vi inte får till våra avslut. Men som sagt var gör vi en riktigt bra  match med många fina kombinationer och nu vågar vi även att passa bollen bakåt. Trots detta förlora vi matchen med 3-1 mot ett för dagen effektivare UIFK, men det viktigaste är inte resultatet utan att vi har roligt och utvecklas som fotbollsspelare.

Så nu har vi lite över en vecka på oss att träna avslut innan vi skall möte ett annat UIFK på Glasvallen.

Seriepremiär
2018-05-14 16:22
Nöjda tjejer efter en väl genomförd match!

Förra tisdagen hade vi seriepremiär på Glasvallen i strålande solsken.

Vi mötte Dalstorp och vi började starkt och spelade oss fram till ganska många målchanser och vår effektivitet var bra. Vi fortsatte hela matchen och försöka spela bollen vilket lede till att vi fortsatt att göra en del mål. Dalstorp fick ett tröstmål i slutet på straff, men de kunde ha gjort något mer om våra försvar och målvakterna inte storspelat. Blir inget ytterligare referat då jag fick agera domare, då vår ordinare domare hade en fotskada. Kan bara konstatera att det är betydligt enklare att döma tjejer då de är ärligare och framförallt de klagar aldrig på ett domslut.

Lassabollen
2018-04-17 17:00
Den enda målsättning vi hade för dagen var att vi skulle ha roligt och det hade vi, bra turnering tjejer!

Vi var på Lassabollen i lördags och som vanligt var det dimmigt, duggregn och kylslaget. Annars är det ett trevligt arrangemang med många lag som är igång samtidigt. Vi spelade sammanlagt 5 stycken 20 minuters matcher under dagen.


LIF - Kinnarp/Slutarp 1-0

För en gångs skull var vi med från start och dominerade ganska kraftfullt och hade både ribb och stolpträff. Men vårt mål kom på en lyra från egen planhalva av Natalie som den annars duktiga målvakten tappade in.


LIF-Sandared 3-2

En riktigt spännande match där Sandared tog ledningen med 1-0 och vi strax därpå kvitterade genom Bilges assisterad av Agnes. Sen tog Sandared ledningen igen och vi kvitterade genom Vera som satte en fin bredsida assisterad av Bilges.

2-2 stod sig till slutsekunderna där Agnes jobbar fram bollen i en tilltrasslad situation till Alva som resolut trycker in 3-2. Direkt efter avsparken blåste domaren av matchen.


LIF-Jönköping södra 0-2

Här var vi lite passiva i början och Jönköping kunde göra två snabba mål efter det spikade Hadia igen målet, men bra hjälp av vårt stabila försvar som var Ella, Natalie och Elise. Vi lyfte spelet det sista och tryckte på bra men lyckades inte få in någon boll, men det var en av de bästa matcherna tjejerna gjort!


LIF-Fristad 1-1

Det var enda matchen vi hade inomhus och den planen var bra mycket större än de utomhus. Har tar Fristad ledningen med ett riktigt snyggt långskott. Bilges återgäldar detta med ett långskott som hon assisteras av Alva. Matcher står och väger och det kunde gått åt vilket håll som helst men Elise gör ett par avgörande räddningar i slutet så det blir oavgjort.


LIF- Dalsjöfors 2-1

Ännu en jämn match där Natalie får in ett långskott och Mira blir frispelad av Hadia. Vi gör ännu en stabil insats där alla jobbar som försvarsspelare när motståndarna har bollen, mycket bra jobbat tjejer.


Laget:

Olika målvakter

Natalie, Ella, Elise, Bilges

Agnes, Andrea, Alva, Izabelle, Hadia

Mira, Vera 

Zinkteknik Cup
2018-03-04 18:00
Nöjda tjejer efter en väl genomförd cup

Vi var på Zinkteknik cup i Gislaved i Lördags, cupen spelades på konstgräs.

Då det var på konstgräs var det fotbollsskor som gällde, så det var en del som hade lite för små skor och en del hade nya skor vilket gav lite skavsår.LIF-Gislaved röd 1-3

Vi hade första matchen kvart över nio och det var knappt plusgrader i hallen, så vi var lite frågande om tjejerna skulle vara väldigt försiktiga. Men så var inte fallet utan vi var taggade från start och Hadia gjorde första målet omgående. Sen blev vi ganska tillbaka pressade och tyvärr backade inte Gislaved när Alva C i målet skulle rulla ut bollen utan vi hade stora problem att komma igång med spelet. Gislaved gjorde 3 mål men vi gjorde en bra match och hade bud på ytterligare mål.


LIF-Reftele/Ås 4-2

Vi spelar ut direkt från start och efter fina kombinationer tar vi ledningen med 2-0 efter mål av Agnes och Hadia. Men sen när vi pressar på och kontrar Reftele in två snabba mål till 2-2. Men det kändes som vi hade kontroll på matchen och när Agnes och Hadia gör varsitt mål till var segern aldrig hotad.


LIF-Bottnaryd 6-0

Här gör vi en riktigt bra match så det blir spel mot ett mål, tror inte Hadia i vårt mål rör bollen en enda gång. Alva G gjorde ett hattrick och Agnes 2 mål. Målet vi minns är när Alva C slår en lång boll till Vera som blir helt fri och sätter bollen säkert i mål.


LIF-Gislaved Vit

En bra match men här började tröttheten och skoskaven göra sig påmind, så vi kunde inte göra några byten den sista halvan av matchen. Men på det hela en riktigt bra match och vi har hittat en riktig målvaktstalang i Alva C. Denna match kunde gått hur som helst med Gislaved gjorde mål på sina chanser men det gjorde inte vi.


En  cup där vi lyckades med vår föresats inför att det viktigaste var att vi skulle ha roligt. Alla tjejerna gjorde en riktigt bra insats och kämpade hela tiden, extra plus till de yngre tjejerna Nova, Alva C, och Vera som trots äldre motstånd stod emot bra.XL-Bygg Cup
2018-02-25 17:28

Vi var i Ulricehamn igår eftermiddag och spelade XL-Bygg cup.

Vi spelade 5 matcher och mötte andra 12 års lag, vi var från 10 år till 12 år.


LIF-Bergdalen 0-0

Vi började mot Bergdalen som vanligt var vi väldigt försiktiga de första minuterna men sen tuffade vi till oss. Denna matchen kunde gått hur som helst då det var jämt  och vi hade ungefär lika många målchanser, men matchen förblev mållös.


LIF-Jitex 0-3

Här blev vi utspelade då Jitex rullade bollen och hade bra rörelse, men tjejerna kämpade på och vi borde nog ha gjort minst ett mål. Men det var ett bra lag vi mötte.


LIF-Rydboholm 0-2

Här var vi inte med från början utan Rydboholm tog en 2-0 ledning redan efter två minuter. Det var en tjej som smög ner bakom våra backar och fick bollen två gånger om, men detta lärde vi oss sen. Så resten av matchen var jämn och det blev inga mer mål.


LIF UIFK 0-0

Våra två sista matcher var mot två olika UIFK lag och tyvärr lyckades vi inte spräcka nollan. Men i sista matchen var det spel mot ett mål och vi hade ett par stolpträffar och ett antal frilägen men bollusligen ville inte in.


Tjejerna gjorde en riktigt bra turenering och viker aldrig ner sig utan fortsätter kämpa matcherna igenom. När motståndarna har bollen spelar tjejerna riktigt bra försvarsspel över hela planen. Det vi behöver öva mer på är våga ta avslut men riktigt bra jobbat tjejer

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Limmareds Idrottsförening, 06/02 09:08 
Limmareds Idrottsförening, 19/01 12:45 
Limmareds Idrottsförening, 11/12 15:03 
Limmareds Idrottsförening, 15/11 13:14 
Limmareds Idrottsförening, 20/10 09:31 
Limmareds Idrottsförening, 12/10 13:36 
 
Våra Sponsorer
Annonser