Tjejlaget
Vi är 14 tjejer födda 06-10 som i år kommer att spela 7 manna.
Avslutning på Hop n Pop
2017-12-01 16:02
Nöjda tjejer efter en väl genomförd säsong!

Istället för träning igår hade vi hade vi avslutning på Hop n pop i Borås, vilket var uppskattat. Efter en timmes hoppande och korv i bröd, avslutade vi kvällen med prisutdelning. Alla har gjort en jättebra säsong och utvecklats väldigt mycket, så nu tar vi uppehåll och börjar igen den 11 januari.

Vi delade även ut träningspris på tredje plats kom Vera, på andra plats Natalie och på delad första plats med 97% av träningarna hamnade Agnes och Alva.

God jul och Gott nytt år så ses vi i januari.

Tränarna

Bra sista period
2017-09-25 16:43
Nöjda tjejer efter en bra match!

Vi var i Dalsjöfors igår och spelade vår sista match för säsongen, vi fick spela på konstgräset då det var för blött på naturgräset.

Dalsjöfors - LIF 1-2 (0-0, 1-0, 0-2)

Det var en jämn match och vi var som vanligt väldigt försiktiga inledningsvis och att det blev 0-0 efter första perioden var inte konstigt. I andra perioden kommer vi igång och trycker på ganska rejält, men som alltid är det lätt att man får en kontring emot sig vilket vi fick så Dalsjöfors vinner andra perioden med 1-0.

I tredje bestämer vi oss för att vara mer aggressiva och radar upp målchans på målchans men Dalsjöfors målvakt gör ett flertal riktigt bra räddningar.

Men tillslut i en tilltrasslad situation lyckas Maja göra 1-1, tror det var efter två stolpträffar och två returer. Så vem som gjorde assisten låter jag vara osagt utan vi kan tillskriva den till hela laget. Sen gör Natalie ett mål på en egen soloräd 1-2 med 7 minuter kvar. Vi fortsätter pressa på och bevisar att anfall är bästa försvar.

En bra match från båda lagen med mycket kamp men även bra spel.

Vi gör sista utomhusträningen nu på torsdag för att börja inomhus den 5 oktober klockan 17.00.

Jämn och välspelad match
2017-09-12 16:34
Besvikna tjejer trots en riktigt bra insats!

Vi var i Hössna förra veckan och spelade match mot Timmele/ Hössna.

LIF - Timmele/Hössna 2-4

Matchen började trevande från vår sida där vissa spelare var väldigt försiktiga.

Men vi tar ledningen genom ett väldigt snyggt väggspel mellan Maja och Agnes, där Maja får in bollen helt frispelad. Sen kvitterar Timmele genom en frispark strax utanför vårt straffområde som det trycker in med kraft. Sen släpper vi ytterligare tre mål på kontringar, då vi trycker på. Agnes och Mira gör ett gemensamt mål enligt dem själva då det träffar bollen samtidigt på en pass från Andrea. Vi blir bättre ju längre matchen lider och börjar gå in i närkamperna rejält. Tyvärr tappar vi lite i positionerna och glömmer att jobba med hemåt när vi förlorar bollen.

Kämpainsats
2017-08-27 17:25
Nöjda tjejer efter en riktigt bra insats!

Vi spelade match idag på Glasvallen mot Gånghester/ Målsryd, vi ställde upp med endast två avbytare då många hade förhinder.

LIF- Gånhester/ Målsryd 4-0

Det var ett högt tempo från start med många närkamper men vi glömmer att spela bollen och använda ytorna. Efter att vi pratat om vikten av att låta bollen göra jobbet om vi skulle orka hela matchen, rullar målen in Natalie gör två och Andrea gör två efter assist på ett från Elis. På det hela taget en bra match från alla och när vi spelar bollen ser det riktigt bra ut. Extra plus till våra backar Ella och Natalie som rensar upp framför våra målvakter.

Laget

Mira

Natalie, Ella

Andrea, Elise, Myra, Agnes

Maja, Svea

Målrikt
2017-08-22 16:20
Nöjda tjejer efter väl genomförd match!

Vi spelade mot Fristad igår på glasvallen och hade än en gång tur med vädret så det var uppehåll hela matchen.

LIF - Fristad 9-1

Vi var rejält taggade inför matchen och rivstartade och fick en hörna efter ett par minuter som Mira slår in och Agnes skjuter in en höjdare som Fristads målvakt inte hade en chans på. Sen gör Natalie två mål och Maja trycker in ett så det står 4-0 till oss efter period 1. Vi pratar med tjejerna och trycker på att viktigaste är att fortsätta spela bollen vilket vi gör. Alva skjuter in en boll och En försvarare styr in den i eget mål sen gör Mira tre mål på fina framspelningar från, Andrea, Agnes och Vera. Fristad gjorde ett tröstmål i slutet vilket kändes helt rättvist då de hade ganska många kontringar som våra baklinje dock räddade.