Tjejlaget
Vi är 15 tjejer födda 06-08 som i år kommer att spela 9 manna med ett lag.
Bra start på höstsäsongen!
2020-06-28 21:30
Glada tjejer sjunger för Andrea som fyller 12 år idag, Grattis!

LIF _ Brämhult 4-0 (0-0, 1-0, 3-0)

En riktig bra match från vår sida där vi håller ihop förvaret och skapar mängder med målchanser. Brämhult har en riktigt bra målvakt som gör att vi inte lyckas spräcka nollan innan Nataliee gör en soloräd från egen planahalva i 42 minuten och avslutar med en kanon i bortre burgavlen. Inför sista perioden kom vi öbverens om att vi ökar tempot och ökar pressen, vilket ger effekt. Alva kör 2-0 efter pass från Mira och sen sätter Elsa en retur från ett skott i ribban av Agnes. 4-0 gör Signe efter att fått en pass dirket från vår målvakt Hadia och trycker in den i mål.

Ett riltigt bra match av alla och vi har en riktigt positiv anda i laget, vilket gör att tjejerna jobbar för varandra.

Obesegrade i vårserien
2020-06-18 16:38

I år blev det ett annat upplägg på grund av Covid-19 med en vårserie och en höstserie. Igår spelade vi den sista matchen i vårserien på Målevi som hade riktigt fin plan.

LIF - Toarpsalliansen 2-2

Toarpsalliansen gick ut hårt och gjorde ganska omgående ett 0-1 vilket stod sig perioden ut. Vi pratade om att använda kanterna mer och försöka slå lite mer crossbollar vilket vi försökte och när Hadia gör 1-1 efter pass från Maja, fick vi extra energi. Men mot slutet av perioden gör de 1-2 vilket gör att det blev många gamnackar i laget. Inför tredje pratade vi om att inte ge upp utan kämpa hela matchen och det gjorde tjejerna och när Hadia gjorde sitt andra mål med assist från Alva fick vi extra energi.

Resultatet stod sig matchen ut vilket innebar att vi gick igenom vårserien 6 vinster och två oavgjorda, vilket gjorde att vi slutade i topp.

Nästa vecka drar höstsäsongen gång och då startar vi en ny serie!

Bästa matchen i år!
2020-06-14 16:47

Limmered - Kronäng 5-0 (0-0, 2-0, 3 -0)

I torsdags spelade vi mot Kronäng som precis son vi var obesegrade så vi förväntade oss en tuff match. Den första perioden var väldig jämn och den slutade följaktigt 0-0.

Andra perioden starde vi med att Bilges slog in frispark direkt i mål efter två minuter. Redan minuten efter slår Elsa en av sina perfekta slagna hörnor som Agnes tar ner och placerar utmed stolpen 2-0. Efter det tar vi över matchen men vi gör iget mer mål i andra perioden.

I tredje perioden jobbar vi på och vår träning med snabba fötter ger resultat. först gör Hadia 3-0 efter assist av Alva. Sen slite Alva till sig bollen på mitten och får bollen bakåt till Alice som klipper till från halva planen och bollen seglar in över målvakten. Sen avslutar Hadia med ett mål efeter en frispelning från Bilges.

En riktigt bra match av hela laget men ett extra plus till Mira i målet som återigen fick det gröna kortet.

Laget,

Mira

Alice, Elise, Elsa, Andrea, Natalie

Agnes, Ebba, Kajsa, Hadia, Bilges, Alva, Ella

Signe, Maja

Bra inställning!
2020-06-07 21:11

Det var en historisk dag i Limmareds IF historia vi hade tre tjejlag som spelade match idag, vi i F13 var i Sexdrega.

Svenljunga/ Sexdrega - Limmared 2-3

Då vi hade tre återbud inför matchen fick Mira stå hela matchen, vilket hon gjorde riktig bra med ett flertal riktigt bra räddningar och framförallt fina utrusningar. Även försvaret gjorde en riktigt bra insats och fick rejält med hjälp av övriga laget.

Det var ännu en jämn match där vi följdes åt resultat mässigt vi gick in i rejält i närkamerna och använde kanterna och tog många avslut.

Fortsatt är effektiviteten fortsatt lite låg men det är bra då vet vi vad vi skall träna på. Vi hade många hörnor som var bra slagna av Elise och Elsa men vi behöver även våga gå på de hårda bollarna.

En riktigt bra match av hela laget där vi hjälper varandra och har en riktig postitiv stämning.

Laget:

Mira,

Elise, Elsa, Alice, Andrea

Agnes, Ebba, Ella (1m), Alva (1a), Kajsa (1a)

Signe (2m), Maja

Tre matcher
2020-05-26 16:22
Tjejerna vid sidan följer den spännande avslutning mot Fristad.

Vi har de sista veckorna spelat tre matcher med bra resultat.

LIF - Hössa/Timmele 5-3

En svängig match målskyttar Hadia tre mål och Mira två mål.

LIF - Grimsås 2-1

En jämn match där vi drog längsta strået. Vi grötar ihop det på mitten och har fortsatt svårt att göra mål.

LIF - Fristad 2-2

Här rivstartar vi när Agnes slår en genomskärare till Signe som distinkt sätter 1-0 efter ett par minuter. En jämn match där Fristad hade ett par riktigt duktiga spelare och kvitterar till 1-1, sen tar vi ledningen efter en hörna från Alva som Ebba trasslar in. Sen tar Fristad över och kvitterar och med facit i hand skall vi nog vara glada med oavgjort, en hel del tack vare våra duktiga målvakter Hadia, Bilges och Mira.