Tjejlaget
Vi är 20 tjejer födda 06-10 som i år kommer att spela 7 manna med ett lag och poolspel med ett lag.
Avslutning med Gokart
2019-12-11 16:41
Ett gäng medaljprydda tjejer!

Igår hade vi avslutning med tjejerna och då tävlades det i Gokart.

Tjejerna gjorde stora framsteg och i slutet gick det riktigt fort, vinnare blev Natalie 0,2 sekunder för Alva.

Sen avslutade vi med hamburgare och utdelning av träningspriser.

Agnes och Hadia kom på andra plats med 50 av 51 träningar och Bilges vann då hon inte missat en träning på hela året, imponerande!

Nu tar vi ledigt i 4 veckor så startar vi igen den 7 januari.

Bättre och Bättre!
2019-10-14 16:15
Regn i Borås!!!

Vi var på Borås Arena cup i lördags och spelade 7 manna för första gången i år, vilket syntes då vi hade problem med den lilla planen.

LIF - Dalsjöfors 0-0

Vi möte först Dalsjöfors och matchen slutade 0-0 efter en jämn match,som sagt var vi fick inte riktigt igång spelet och bollen rann iväg på konstgräset.

LIF  -Egna hem 0-1

Sen förlorade vi mot Egna hem och denna matchen borde vi vunnit men vi hade inte riktigt skärpa i avsluten och när de gjorde sitt mål gick vi inte intill riktigt.

LIF - Falköping 1-0

Detta tog vi med oss till matchen mot Falköping där vi spelade betydligt mer aggressivt i försvarspelet. Vi fick även i gång anfallspelet där vi till slut fick in bollen efter en hörna från Elise där bollen hamnar framför Agnes som hon trycker in  i nättaket.

LIF - Smålandstenar 2-0

Efter en tretimmars paus får vi åter gå in på Borås Arena och nu spöregnade det, men det stoppade inte vår tjejer. Vi fortsätter vårt stabila försvarspel och radar upp målchanser och vår främsta målskytt för året Hadia trycker in båda våra mål.

LIF - Dalsjöfors 1-0

Efter ännu en lång väntan spelar vi vår sista match för dagen mot det andra Dalsjöfors laget, med något decimerat manskap då tre spelare var tvungna att avvika. Då även jag lämnade har jag inget direkt matchreferat mer än att Signe gjorde målet.

En riktigt bra cup men det tog ett tag innan vi kom in i 7 manna spelet med den mindre planen.

Laget.

Hadia/Bilges

Bilges, Natalie, Elise, Andrea

Alva, Ella, Kajsa, Maja, Mira, Hadia

Agnes, Signe

Bra höst!
2019-10-06 20:47
Ett härligt gäng njuter i solen efter vinst mot Timmel och Hössna.

Vi har gjort stora framsteg under hösten och har stått upp bra mot alla

utan Toarpsalliansen där resultatet rann väg. Det är bara att konstatera att det blir tufft när vi möter 05-06 lag med vårt 06-08 lag, men istället för att vika ner oss har vi kämpat på och i och med det utvecklats väldigt mycket.

Vi har under hösten plockat 8 poäng mot endast 3 i våras detta genom vinst mot Kinna och Timmele samt oavgjort mot Brämhult och Svenljunga.

Värt att notera att vi dag på förmiddagen när vi möte Svenljunga var det runt 30 grader kallare än när vi möttes i våras, det blev en riktigt bra och jämn match som slutade 0-0.

Nu satsar vi på Borås Arena cup på lördag.

Varm avslutning
2019-07-01 17:00
Skön avslutning när Fabian kasatar en hink vatten över tjejerna.

LIF- Svenljunga IK 0-1

Vi var i Svenljunga och avslutade vårsäsongen på den varmaste dagen i år.

Vi visste det skulle bli svettigt då SIK bara hade med tjejer födda 05 och 06 fördelat jämt, medans vi kom med ett lag med tjejer födda 06 till 09.

Men vi gjorde en av årets bästa matcher med kämpainsats utöver det vanliga. Sen har vi även två duktiga målvakter i Hadia och Bilges som räddar oss ett antal gånger. Vi spelar oss fram till avslutslägen men lyckas tyvärr inte få in bollen och Svenljunga kontrar in ett mål i första perioden. Detta visar sig bli matchens enda mål, tyvärr skiljer det lite för mycket i fysiken då SIK spelarna ofta trycker undan oss ibland med ojusta medel enligt oss.

Nu tar vi sommarlov och så dra vi igång träningen igen i vecka 32.

För långa matcher!
2019-06-03 17:22
Nöjda tjejer efter två riktigt bra matcher i helgen.

Vi har spelat match både lördag och söndag och matcherna såg i stort sett likadana ut. Vi började starkt, spelar bra fotboll och är aggressiva i vårt försvarspel det första perioderna och har 2-2 i båda matcherna. Sen orkar vi inte riktigt och med enbart två avbytare faller vi igenom i bägge matcherna. Men tjejerna gör det fantastiskt bra mot äldre motstånd. Både Alingsås och Rydboholm hade 5-6 avbytare och det gör skillnad i slutet. Så det är inget att säga om de var bättre över 75 minuter, men i 50 minuter matchar vi dem bra!

Vi skulle behöva ha ett antal tjejer till då det blir tufft att klar 18 seriematcher med 12 tjejer när vi spelar 9 manna och i lördags fick vi låna in Vera och Livia från 10.års och de gjorde det riktigt bra!