Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Limmareds IF
6 - 5
Tvärred/Vegby FC
Limmareds IF6 - 5Tvärred/Vegby FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 04 september, 18:00
Plats:Glasvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 200029034
Samling:17:00
Mål mål mål
2017-09-15 00:08

Härom veckan spelade utvecklingslaget match hemma på Glasvallen. För motståndet stod Tvärred/Vegby och det var tredje och sista mötet lagen emellan i årets serie. Totalt sett var det fjärde mötet för säsongen då lagen även möttes i en träningsmatch på försäsongen.


Gästerna inledde matchen bäst men efter tio minuter hade Limmared fått ordning på spelet och målskörden kunde inledas. Först ut var Carl Johansson, assisterad av Max Glans. Minuten efter satte Max själv dit den framspelad av Gustav Persson. Sen dröjde det något innan trean trycktes dit, men den som gjorde det var Elias Isaksson och återigen stod Max för assisten. Precis innan halvtidspaus reducerade Tvärred/Vegby till 3-1.


Inför andra halvlek kändes det som om Limmared skulle bärga segern relativt kontrollerat men så blev inte fallet. Tämligen direkt reducerade bortalaget till 3-2 och det blev darr hos de rödsvarta. Efter att Emil Wallin satt dit 4-2 framspelad av Viktor Johnsson fick hemmalaget åter igen lite andrum, troligen slappnade man av för mycket och Tvärred/Vegby väntade inte länge med att skjuta in 4-3. Återigen svarade Limmared kvickt, nu var det Elias som än en gång hittade nätmaskorna efter en framspelning av Christoffer Åkerlund.


Åtta mål gjorda och Limmared hade alltså utökat till en tvåmålsledning, 5-3. Lustigt nog var detta inte allt utan bortalaget lyckades reducera igen. Tiden gick och knappt åttio minuter spelade så var dags för Viktor Johnsson att rulla in bollen i mål efter en fin genomskärare av Emil Wallin, 6-4. Fyra minuter senare reducerade bortalaget ännu en gång, 6-5. Sista minuterna av matchen lyckades dock Limmared hålla ut och tre poäng kunde inkasseras.


Limmareds IF – Tvärred/Vegby FC 6-5 (3-1)

1-0 Carl J (Max G)

2-0 Max G (Gustav P)

3-0 Elias I (Max G)

3-1

3-2

4-2 Emil W (Viktor J)

4-3

5-3 Elias I (Christoffer Å)

5-4

6-4 Viktor J (Emil W)

6-5


                                     Emil W            Max G


Gustav P (ut 45)   Carl J (ut 70)            Hampus Ö                     Elias I


Alfred A              Adam N (ut 45)      Sebastian S (K) (ut 80)      Gustav J


                                              Anton W


Christoffer Å (in 45)

Gustav K (in 70)

Viktor J (in 45)


<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer
Annonser