Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Högvads BK
3 - 3
Limmareds IF
Högvads BK3 - 3Limmareds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 september, 15:00
Plats:Stråvi
Tävling:
Matchnummer: 200007117
Samling:14:00
Lågvattenmärke
2017-09-24 21:32

Förra lördagen begav sig Limmared iväg till Holsljunga för match mot Högvads BK på Stråvi. Inför matchen hade de rödsvarta fortfarande en teoretisk chans på kvalplatsen och för det krävdes tre poäng. Samtidigt var man väl medvetna om att det inte är enkelt att hämta hem poäng från Stråvi. Förra året kammade man noll då hemmalaget vann med 1-0.


Limmared inledde matchen hyfsat, men inte mer än så. Tempot var nedsatt och Högvad ställde upp lågt på egen planhalva vilket möjliggjorde ett passningsspel för rödsvart. Passningarna var dock ovanligt slarviga och det allmänna engagemanget saknades. En hyfsad inledning var det såtillvida att man efter tolv minuter lyckades ta ledningen genom Zydrunas Ruminas på ett distinkt avslut från högra delen av offensivt straffområde, 0-1. Målet var troligen förblindande för bortalaget som därefter trodde att det skulle rulla på utan ansträngning.


Efter uselt hemjobb och otroligt passivt försvarsspel stod det femton minuter senare 2-1 till Högvad. Nu började det blöta underlaget göra sig till känna och Limmared spel blev allt sämre. Dessutom glömde man bort sin egna insats och trodde att det var domaren som hade ett finger med i spelet. En del tjafs med motståndarnas bänk hade man dessutom energi till. Utan ytterligare mål blåste domaren av för halvtidsvila.


I andra halvlek flyttade Limmared upp sina positioner än mer samtidigt som Högvad backade hem så långt det gick. Rödsvart lyckades därmed få upp bollen på offensiv planhalva utan några större problem men därifrån saknades det allt som oftast vilja och finess för att få in bollen i straffområdet. Högvad var starkast i luften och vann de flesta andrabollarna. Visst skapade Limmared en del chanser men det dröjde ända till matchminut sjuttio innan kvitteringen kom, signerad Viktor Johnsson, 2-2.


Fortsatt slarv och passivitet gjorde att Högvad minuten efter tog ledningen efter en soloprestation från deras kvicke forward. Irritationen bland de rödsvarta blev påtaglig och domaren fortsatte beskyllas för det ena och det andra istället för att se till egen prestation.


Sista delen av matchen skapade Limmared ett skapligt tryck mot Högvads mål men de riktigt farliga målchanserna lyckades hemmalaget värja sig från. I slutminuterna höll sig emellertid Max Glans framme och nickade in 3-3. Därefter blåste domaren av matchen och Limmared hade spelat sig bort från den teoretiska kvalplatsen.

 

Högvads BK – Limmareds IF 3-3 (2-1)

0-1 12’ Zydrunas R (Christoffer Å)

1-1 14’

2-1 24’

2-2 70’ Viktor J (Max G)

3-2 71’

3-3 90’ Max G (Sebastian S)

 

                           Max G            Victor B


Viktor J           Gustav K            Christoffer Å    Zydrunas R


Alfred A      Robin S (K) (ut 45)      Viktor N        Ludvig J


                                  Dardan M

 

Emil W

Hampus Ö

Sebastian S (in 45)

Simon L


<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer
Annonser