Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Byttorps IF
6 - 2
Limmareds IF
Byttorps IF6 - 2Limmareds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 25 september, 19:00
Plats:Byttorps IP
Tävling:
Matchnummer: 200007057
Samling:18:00
Motigt
2017-09-30 21:33

I måndags spelade Limmared bortamatch mot Byttorps IF i näst sista omgången av 2017 års upplaga av Division 5 södra. På grund av avstängningar, skolresor, sjukdomar och skador krävdes det en mindre ansträngning för att få ihop ett numerärt tillräckligt rödsvart manskap.  Ett antal sjuka och halvskadade ställde upp och man kom trots allt till start med fyra avbytare.


Initialt kändes det som att det skulle bli en jämn match men redan efter nio minuter tog Byttorp ledningen efter en nickskarv på en frispark. Kort därefter tvingades Robin Svensson utgå med en fotskada. Rödsvarta kämpade dock på och man hade ett hyfsat passningsspel på egen planhalva men lyckades inte riktigt få till det på offensiv halva.


Byttorp var tyngre och mer rutinerade och spelade stabilt defensivt. Dessutom hade de kvicka omställningar och kom således till fler avslut. Limmared lyckades emellertid avstyra fler mål under första halvtimmen. Under sista kvarten hade rödsvart en riktigt tung period då man under drygt fem minuter släppte in tre mål och tvingades gå till halvtidsvila med 4-0 i baken.


I andra halvlek kändes Limmared hetare offensivt och det var sånär att Sebastian Svensson reducerade redan efter en minut spelad. Tyvärr blev det istället Byttorp som gjorde nästa mål, 5-0. Efter knappt sjuttio minuter gjorde de 6-0. Sista tjugo minuterna kunde Limmared revanschera sig en smula då Zydrunas Ruminas gjorde både 6-1 och 6-2 som också blev slutresultatet.

 

Byttorps IF – Limmareds IF 6-2 (4-0)

1-0

2-0

3-0

4-0

5-0

6-0

6-1 Zydrunas R

6-2 Zydrunas R (Sebastian S)

 

                      Zydrunas R            Max G (ut 70)


Sebastian S     Hampus Ö           Simon L (ut 80)             Carl J


Adam N       Robin S (K) (ut 15)      Gustav K      Ludvig J (ut 70)


                                        John Ö

 

Dardan M (in 70)

Gustav J (in 70)

Mattias Ö

Oskar A (in 15)

 

 


<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer
Annonser